Köpvillkor

ALLMÄNT
Alla priser på webbplatsen står i kronor och är inklusive moms. Antiplasti Omställningsbuik reserverar sig för eventuella alla tryckfel såsom t ex pris, storlek, antal produkter i lager på denna webbplats. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas utseende.

BETALSÄTT
Du kan betala med Visa, Mastercard eller American Express genom Izettle betalplattform som är ett säkert betalsystem. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. antiplasti aktiebolag (antiplasti omställningsbutik) förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

FRAKT
Frakt kostar 35 kr.

LEVERANSER
Våra leveranser skickas med PostNord varubrev till ditt närmaste ombud. Vår normala leveranstid är ca 1-3 arbetsdagar. Om något är oklart ta gärna kontakt oss på info@antiplasti.se. Måndag till fredag är vi tillgängliga per telefon kl. 9-16 på 070-4370767.

EJ MOTTAGEN VARA
Vi debiterar 200 kronor för ej mottagna varor. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du ta emot paketet och skicka tillbaka det till oss, annars blir det registrerat som ej mottaget och debiteras automatiskt.

TRANSPORTSKADOR ELLER DEFEKTA VAROR
Är paketet och/eller innehållet skadat vi ankomst anmäl det direkt till postombudet och kontakta sedan oss. Har du öppnat paketet och upptäcker en skada så kontakta oss direkt. Godkända reklamationer ersätts och vi står för returfrakten. Läs mer om hur du går tillväga under för att reklamera en var här.

ÅNGERRÄTT
Du har full ångerrätt 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick och i orginal förpackning. Du betalar returfrakten själv. Läs mer om returer här.

ÖPPET KÖP
Du har 30 dagars öppet från det att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick och i orginal förpackning. Läs mer om returer här.

PERSONUPPGIFTER
Antiplasti Omställningsbutik kommer inte använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta. Antiplasti omställningsbutik kommer aldrig att sälja dina personuppgifter eller låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte.
I vår integritetspolicy finns information om hur vi hanterar dina personuppgifter i samband med att du besöker våra webbsidor, registrerar dig som kund, köper våra produkter eller vid andra kontakter med oss. Du hittar vår integritetspolicy här. Antiplasti Aktiebolag med organisationsnummer 559136-5183 är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som inhämtas och behandlas av Antiplasti Omställningsbutik.

FORCE MAJEURE
Antiplasti Omställningsbutik är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Antiplasti Aktiebolag
Organisationsnummer: 559136-5183
Momsregistreringsnummer: SE 559136518301
Adress: Brännkyrkagatan 30, 118 22 Stockholm
Telefonnummer: 0704370767
E-post: info@antiplasti.se