KEEPJAR ZERO WASTE PAKET, GOTS

Buy this
  • 175,00 kr
100 % SSL-säkrad

Zerowaste-paket

Ekologisk GOTS certifierad bomull

KeepJar


1 Small nätpåse 15x19 cm

1 Medium nätpåse 24x30 cm

1 nätkasse med långa handtag


Utmärkt för dig som vill sluta med plastpåsar i affären eller som en medveten present som kommer hålla för daglig användning i många år.

Nätkassar: Bär med dig nätkassen i väskan, så är du alltid redo för hållbar vardagsinhandling! En av nätkassens många fördelar är att den expanderar med innehållet och således får mer än vad man kan tro plats. Därför passar nätkassarna speciellt bra som sorteringspåse för tvätt eller som strandpåse.

Storlek: ca 45x40x35cm

Viktkapacitet: 5kg

Volym: 48 l

Vikt: 23g

Nätpåsar

Användningsområden förutom vid handling är exempelvis som utflyktspåse, för lunchlådan eller för att organisera packningen i resväskan. Ha flera nätpåsar i omlopp för att minimera platspåsar i vardagen.

Storlek: S, 15x19 cm; M, 24x30 cm

Volym: S, 2l ; M, 5l

Vikt: S, 12g ; M, 23g


Material: Nätpåsar och kasse är gjorda av obehandlad bomull och etiketten av bomull. Förpackning är fullt nedbrytningsbar med bomullssnöre och klistermärke av återvunnet papper.

Tvättinstruktion: Tål maskintvätt upp till 40 grader.

Vid högre temperatur krymper de något men återfår formen vid användning.

Tillverkning: I Indien hos en GOTS-certifierad fabrik som tillämpar månadslön istället för på ackord. Fabriken driver flera sociala projekt förutom att fabriken följer lokala arbetstagarlagar.

Foto: Hallberg/Segtnan