MALIN I RATAN TVÅLFLAKES i SKRUBBPÅSE 80g

Buy this
  • 110,00 kr
100 % SSL-säkrad

Tvålflakes 80g av handgjord ekotvål i linpåse från Malin i Ratan


Shea&Avocado I Rasul&Ringblomma


Tvålflakes är ideal för dig som vill minimera plast och kemikalier i vardagen då det är en zerowasteprodukt tillverkad av de bitar och smulor som blir över i tillskärningsprocessen. Använd tvålflingorna för att göra en mild flytande tvål/schampo med hållbarhet upp till en vecka eller blöt tvålpåsen och använd direkt. Tvålpåsen har en mild skrubbeffekt. Blöt hela påsen, arbeta upp ett lödder och tvätta dig sen med påsen. När du är klar häng sen upp påsen med dess innehåll för att torka. Återanvänd påsen till att förvara och återbrukaframtida tvålrester.

Tvålarna har hög kvalitet och beroende på din hudtyp kan de potentiellt ersätta schampo, balsam, ansiktsrengöring, duschkräm, handtvål och till viss del även fuktkräm. På så sätt kan många plastflaskor undvikas och den korta innehållsförteckningen gör att du även minimerar din använding av onödiga kemikalier.


Shea&Avocado

Tvålen är vårdande och torkar inte ut huden och när den används ger den en mjuk och extra krämig känsla. Det är enkelt att arbeta upp ett rikt och härligt lödder med tvålen och löddret uppskattas särskilt av de som använder tvålen som shampoo eller duschtvål.

Den är tillverkad med certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Sheasmör, Kakaosmör och Avokadoolja. Eterisk olja Lavendel, Hoblad, Rosmarin.

INCI: Sodium Canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium Shea Butterat, Sodium cocoa butterate, Sodium Avocadate. Lavandula angustifolia oil, Rosmarinus officinalis oil, Cinnamommum camphora oil. Linalool, Limonene.


Rasul&Ringblomma

Tvålen passar hela kroppen men är extra bra som hårtvål. Rasullera rengör håret genom att suga upp fett och ringblomma är vårdande för hårbotten. Denna tvål är särskilt rekommenderad till dig som upplever att andra hårtvålar tynger ner håret. Rasul&Ringblomma är också bra en bra ekologisk tvål att börja med när du vill minska på kemikalierna i din vardag och byta från "vanligt" SLS-schampo till no-poo.

Tillverkad med certifierad ekologisk/naturlig: Förtvålad svensk kallpressad Rapsolja, Kokosfett, Olivolja, Ricinolja, Kakaosmör. Ringblommor blad och örtutdrag, Rasullera, Eteriska oljor Citrongräs och Lavendel.

INCI: Sodium Canolat Sodium cocate Glycerin Aqua Sodium olevate Sodium castorate Sodium cocoa butterate. Calendula officinalis flower & oil, Maroccan lava clay. Cymbopogon flexuosus oil, Lavandula agustifolia oil. Citral*, Linalool*. *Doftkomponent i eterisk olja.