KEEPJAR NÄTPÅSE, large 2 pack GOTS

Buy this
  • 115,00 kr
100 % SSL-säkrad

Nätpåse med dragsko, Large två-pack

Ekologisk GOTS certifierad bomull

KeepJar

Ta med dig egna nätpåsar när du handlar eller ska bära med dig småsaker för att minska antalet plastpåsar som riskerar att hamna i våra vattendrag!


Nätpåsen är lätt och tar liten plats i väskan vilket är praktiskt då en bär med sig påsarna för att handla hållbart i matbutiken. Nätpåsar expanderar med innehållet så det får plats mer än du tror. Fäst prislapp för självscanning direkt på påsen. Butikspersonalen kan också med lätthet se vad som ligger i. Om du packar hårda grönsaker och rotfrukter i nätpåsen kan du lägga/hänga dessa direkt i sval eller kylskåp så tar det mindre plats än om de ligger löst.

Användningsområden förutom vid handling är exempelvis som utflyktspåse, för lunchlådan eller för att organisera packningen i resväskan. Ha flera nätpåsar i omlopp för att minimera platspåsar i vardagen.

Påsen har en etikett i bomull istället för polyester som läcker mikroplast vid tvätt som sedan läcker ut i haven. På baksidan av etiketten finns det plats att skriva namn på ägaren.


Storlek: L, 28x33 cm

Volym: 9 liter

Vikt: 25g

Material: Nätpåse är gjord av obehandlad bomull och etiketten av bomull. Förpackning är fullt nedbrytningsbar med bomullssnöre och klistermärke av återvunnet papper.

Tvättinstruktion: Tål maskintvätt upp till 40 grader.

Vid högre temperatur krymper den något men återfår formen vid användning.

Tillverkning: I Indien hos en GOTS-certifierad fabrik som tillämpar månadslön istället för på ackord. Fabriken driver flera sociala projekt förutom att fabriken följer lokala arbetstagarlagar.

Foto: Hallberg/Segtnan