KEEPJAR NÄTKASSE, långa handtag, GOTS

Buy this
  • 100,00 kr
100 % SSL-säkrad

Nätkasse, långa handtag

Ekologiska GOTS certifierad bomull

Keepjar

Nätkassenär utmärkt för handling och utflykter men fungerar minst lika bra för att sortera tvätt eller som gympåse. Häng väskan på en krok vid dörren så att du kommer ihåg den eller bär med dig nätkassen i väskan så slipper du köpa engångskassar som riskerar hamna i våra hav!

Nätkassen expanderar när den fylls och håller således mer än den ger sken av vid första anblick. Eftersom nätkassen släpper igenom luft så är den utmärkt som tvättpåse, strandpåse, gym eller gympapåse för att undvika instängda illaluktande textilier.

De långa handtagen gör att kassen kan bäras under armen och frigör händerna till att bära ytterligare kassar, öppna dörrar, betala etc. För att bära kassen i handen slå en knut för att korta handtagen.

Material: Ekologisk GOTS certifierad bomull

Nätpåsen är i 100 % obehandlad bomull

Alla KeepJars bomullsprodukter är försedda med bomullsetiketter istället för polyesteretiketter eftersom dessa läcker mikroplaster vid tvätt som inte fångas upp av reningsverken utan spolas ut i haven.

Storlek: ca 45x40x35cm

Volym: 48 l

Vikt: 23g

Tvättinstruktion: Tål maskintvätt upp till 40 grader.

Vid högre temperatur krymper den något men återfår formen vid användning.

Tillverkning: I Indien hos en GOTS-certifierad fabrik som tillämpar månadslön istället för på ackord. Fabriken driver flera sociala projekt förutom att fabriken följer lokala arbetstagarlagar.

Foto: Hallberg/Segtnan